Diensten

Gas, water en Sanitairtechnieken

Lekkende leidingen, moeilijk bereikbare plaatsen. Niets is zo vervelend dan leidingen die niet goed zijn aangesloten en daardoor problemen geven. Leidingwerk wordt nauwkeurig en volgens alle geldende richtlijnen professioneel aangelegd door een ervaren monteur van Flipsen Installatiewerken. Of het nu gaat om water, gas of leidingen voor uw sanitair of complete badkamerrenovatie. We zijn niet voor niets een door SEI erkend installatiebedrijf. Wij helpen u graag bij de aanleg, renovatie, het afpersen en onderhouden van kwalitatieve gas en waterinstallaties. Daarnaast zijn wij uw partner op het gebied van alle denkbare watertechnieken als wateronthardingsapparatuur, legionella preventie enzovoorts.

FlipsenBV_sanitairtechniek

Centrale verwarming

Voor het installeren van uw centrale verwarming bent u bij Flipsen Installatiewerken op het juiste adres. Een erkend installateur die zorgvuldig te werk gaat bij de keuze van uw nieuwe verwarmingsinstallatie. Van centrale verwarmingsketel, radiatoren en de aanleg van het leidingwerk, wij verzorgen uw complete klus. Bij vervanging van bestaande installaties lijken de vervangingskosten soms hoog. Daarom kijken we graag samen met onze klant naar het hoge rendement van een nieuwe ketel. Zodat op langere termijn uw energiekosten worden verlaagd. Mooi toch?

Uw verwarmingsketel vraagt om goed onderhoud
Goed onderhoud van uw ketel is belangrijk. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten want een goed onderhouden verwarmingsketel zal zijn rendement zo lang mogelijk behouden. Daarnaast vinden wij onderhoud van uw cv-ketel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw veiligheid maximaal wordt gewaarborgd. Want veiligheid staat bij ons voorop. Wij herinneren u daarom jaarlijks aan de onderhoudsbeurt van uw cv-installatie. Wij stellen u graag automatisch een afspraak voor door middel van een afsprakenkaartje dat u per post van ons ontvangt. Zo worden problemen in de toekomst voorkomen.

Wij zijn als installateur erkend NEFIT-dealer. Daarmee bieden we cv- installaties met kwaliteit en optimale service. Wij dragen NEFIT-verwarmingsinstallaties niet voor niets een warm hart toe. Waarom we dat doen dat leggen we graag aan u uit tijdens een persoonlijk gesprek.

Dakwerk

Dakwerken als zink en koperwerk, schoorsteenonderhoud, reinigen en impregneren, lood vervangen maar ook nokvorsten, dakpannen en hemelwaterafvoer, klussen die we graag voor u verzorgen.

Dakbedekkingen in verschillende materialen:
• Bitumen
• EPDM

Zink en koperwerk
Een regenpijp (ofwel hemelwaterafvoer) installeren verdient de juiste aandacht. Belangrijk om voor een goede afwatering van dakgoten en platten daken te zorgen. Door het tijdig repareren, onderhouden en vervangen van deze afwerkingen worden vervelende lekkages en slijtages voorkomen. Of het nu gaat om zink, koper of pvc-uitvoeringen van uw goten of regenpijp, wij helpen u snel en vakkundig.

Sanitair – Volledige badkamerrenovatie

De badkamer of het toilet renoveren? Flipsen Installatiewerken verzorgt voor u het totaalpakket. Leveren, plaatsen en aansluiten van sanitair is een specialistische klus. Een goede installateur mag niet ontbreken om ervoor te zorgen dat uw waardevolle sanitaire aankopen vakkundig worden geplaatst en aangesloten. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen en aansluiten van alle A-merken sanitair. Villeroy & Boch, Sphinx, Novellini, Grohe, Hansgrohe, Detremmerie, Thebalux en Geberit.

 

Flipsen installatiewerken biedt u het gemak van één leverancier voor al uw badkamerrenovaties en aanpassingen. Met een duidelijk aanspreekpunt worden alle voorkomende werkzaamheden door ons team verzorgd. Of het nu gaat om het wijzigen van de situatie door middel van wanden, inbouw sanitair of aanpassingen aan uw sanitair als een verhoogd toilet of wandbeugels, we helpen we u graag. Bij Flipsen Installatiewerken hebben we alle nodige specialisaties in huis voor alle voorkomende werkzaamheden als;
• Planning
• Aanpassingen leidingwerk
• Electra
• Stucwerk
• Tegelwerk
• Leveren, plaatsen en aansluiten van sanitair
• Aansluiten van evt. witgoedapparatuur
• Kitwerk
• Kleine bouwkundige werkzaamheden

Service en onderhoud

Storing aan uw cv-installatie of en lekkende leiding of keukenkraan? Bel: 076-5812187. Onze monteur komt veelal nog dezelfde dag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Bel uitsluitend voor dringende storingen: 06-21550207

Duurzame installaties

Innovatieve producten worden door Flipsen Installatiewerken getoetst op betrouwbaarheid. Op het moment dat ze voldoen aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid helpen we u graag. Bijvoorbeeld met de installatie van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen (PV-panelen).

Flipsen BV staat voor u klaar

Heeft u vragen over uw nieuwe of bestaande installaties? Neemt u dan gerust contact op. Ons gemotiveerde team staat graag voor u klaar met een passende oplossing.