Over Flipsen Installatiewerken

Degelijk en ambachtelijk vakmanschap, daar staan we voor. Daarnaast vinden we bij Flipsen Installatiewerken het menselijke aspect, betrouwbaarheid en kwaliteit nog ├ęcht belangrijk.

Flipsen Installatiewerken is sinds 2000 een familiair bedrijf waarin met een klein maar vakkundig team al het denkbare vakwerk met betrekking tot cv-installaties, leidingen en sanitair wordt geleverd. Onderhoudsvraagstukken oplossen en precies inspelen op de vraag en de behoefte van onze klanten. Persoonlijk contact en bevlogen vakmanschap om klussen van A-Z aan te pakken. Zo zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van alle installaties in uw woning.

De kracht van ons bedrijf zit hem in onze vakkennis en oog voor de wensen van onze klanten. Kwalitatief hoogwaardige installatiewerken, daar doen we het voor. We doen dan ook geen concessies aan kwaliteit, wij maken de opdracht geheel volgens plan. Zoals u dat van ons mag verwachten.

We leveren uw vraagstuk op volgens afspraak. Door onze ruime ervaring te combineren met een jongere generatie vakmensen vinden we die oplossing namelijk altijd. Nieuwe verwarmingsinstallaties, onderhoudswerkzaamheden of totaaloplossingen voor uw sanitair. Daar worden onze klanten blij van. Wij denken graag met u mee. Met minder dan 100% resultaat nemen we namelijk geen genoegen. Wij houden van uitdagingen. Pas als de klus keurig volgens plan en de wens van u als opdrachtgever is gemaakt zijn wij helemaal tevreden.

Flipsen BV staat voor u klaar

Heeft u vragen over uw nieuwe of bestaande installaties? Neemt u dan gerust contact op. Ons gemotiveerde team staat graag voor u klaar met een passende oplossing.